Linkroom

Linkroom is een systeem inzetbaar op een evenement waarbij snel (live) rapporteren belangrijk is.

Een LinkRoom-site is een communicatieplatform in uw eigen stijl/opmaak, dat kennis presenteert en deelt en tegelijk interactie erover mogelijk maakt.

Zowel in- als extern, tussen personen, afdelingen en organisaties. Dit maakt LinkRoom de ideale site voor elk doel waarvoor informatie in tekst, beeld, geluid plus interactie gewenst is. Alle goede vragen, discussies en interessante verslagen staan voortaan op één plek, en alle betrokkenen kunnen erop reageren. LinkRoom zorgt voor de perfecte interactieve weerslag van congressen, seminars en kennisnetwerken!

Wat is het en wat kan het?

Informatie in woord, beeld en geluid: Een LinkRoom-site biedt plaats aan digitale informatie in soorten en maten: Office-documenten, pdf’s, presentaties, video’s, foto’s… alles is snel en overzichtelijk te plaatsen in duidelijke categorieën.

Communicatieplatform: een LinkRoom-site is ideaal voor groepen mensen die over dezelfde informatie in tekst, beeld en geluid moeten beschikken, en erop willen reageren.

Interactie door zakelijk gebruik van social media: via blogs, reageer-buttons en Twitterberichten op de LinkRoom-site in direct contact staan met anderen voor specifieke kennisuitwisseling. Iemand kan zo gericht zijn mening, vraag of suggestie kenbaar maken.

www.linkroom.nl

© 2019 Cerium | ScrollMe by AccessPress Themes